В навечерието на поредната предизборна кампания аз се надявам политическите партии

...
В навечерието на поредната предизборна кампания аз се надявам политическите партии
Коментари Харесай

Радев: Нека партиите изведат идеите си за бъдещето, а не да дълбаят нови червени линии

" В навечерието на следващата предизборна акция аз се надявам политическите партии да са си извлекли поуки от предходната акция. Нека в тази акция партиите да изведат своите хрумвания за бъдещето на България, а не черен пиар и дълбаене на нови червени линии, тъй като след изборите отново ще би трябвало да сядат на една маса и да търсят изгорени мостове. А виждаме това до какво води. Води нормално или до несъставяне на държавно управление или сформиране на грозни обединения, които рухват при първото по-сериозно тестване ", посочи той.

Радев акцентира, че не спрели офанзивите към служебното държавно управление.

" Най-удобно е в една предизборна акция да се нападна служебното държавно управление, само че, както виждаме, това не дава необикновен резултат ", добави президентът.

" Огромният проблем пред българските жители е инфлацията и изключително цената на питателните артикули. Предприетите от държавното управление дейности заслужават поддръжка, само че е нужна решителна битка против спекулата и нелоялната търговия. Очаквам контролните органи да работят безкомпромисно и постоянно ", обърна внимание той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР